INICIlinea

Denunciem la repressió a les mobilitzacions i al sindicalisme

Denunciem la repressió a les mobilitzacions i al sindicalisme
El proper 7 de gener, tindrà lloc un judici de faltes contra el nostre company Vicent Maurí, portaveu de la Intersindical Valenciana, a qui s’acusa d’ocasionar un altercat d'ordre públic el 26 de juliol de 2013.
La IAC (Intersindical Alternativa de Catalunya) considera que el judici de faltes contra el portaveu de la Intersindical Valenciana i membre de STEPV és una peça més de la repressió que utilitza el poder per aturar les lluites socials tot retallant les llibertats democràtiques. Entenem, com afirma la Intersindical i el Vicent Maurí, que l’actuació del nostre company va consistir en interessar-se, posar-se a disposició i facilitar assessorament jurídic a les persones retingudes en finalitzar la concentració; i que no es va produir cap desordre públic.
Volem mostrar tot el nostre suport al company Mauri i a la Intersindical Valenciana davant aquesta situació que pretén criminalitzar les protestes socials i intimidar els activistes. Actuacions com aquesta només s’entenen com un atac a la llibertat d’expressió, amb la finalitat d’introduir la por a la ciutadania i acabar amb les, més necessàries que mai, mobilitzacions contra les polítiques antisocials que s’estan produint tant al País Valencià, com a Catalunya i a la resta de l’Estat.

mauri stepv


La IAC vol expressar el rebuig contra la política de repressió contra els moviments socials, sindicats i persones que es mostren crítiques amb aquest sistema socioeconòmic injust i les polítiques antisocials.
Des de la IAC volem expressar tota la nostra solidaritat amb el convenciment que aquests fets encara ens encoratgen més a mantenir i incrementar la lluita, perquè les mobilitzacions pacífiques de la ciutadania són l’única via per canviar les polítiques antisocials que practiquen els diferents governs.
Finalment , volem mostrar el nostre suport a la concentració que tindrà lloc el mateix 7 de gener a les 10,30 del matí a la Ciutat de la Justícia de València mentre té lloc el judici. 

mauri

inici

linea