Qui Som

LA IAC

La Intersindical Alternativa, un sindicat combatiu, independent i assembleari.

La Intersindical Alternativa de Catalunya som un sindicat assembleari. Això vol dir que la veu la tenen les treballadores.

Som un sindicat que defensa una acció sindical compromesa amb la defensa dels drets laboral i la conquesta de nous drets. A la vegada entenem que la lluita per la vida digna de la gent treballadora  no passa única i exclusivament per les millores econòmiques sinó que la lluita per l'habitatge, un medi ambient saludable, la solidaritat entre pobles, la lluita contra el sexisme, el racisme i qualsevol forma de discriminació i la defensa de les llibertats són part fonamental del bon viure.

Som un sindicat present a la majoria dàmbits laborlas, amb especial força a educació, sanitat i l'administració pública on són el sindicat majoritari.

Trobaràs tots informació de tots els sindicats de la IAC a la portada del web.

 

 

 

EL QUE FEM

Un sindicat no és allò que diu, sinó allò que fa. A aquesta web trobaràs noticies sobre les lluites generals en les que intervé el sindicat , comunicats i crides a la mobilització. Per tenir informació sobre els diferents sectors pots anar a la portada de la web on hi ha els enllaços a les webs dels difernmts sectors, on trobaràs informacions concretes sobre qúestions i mobilitzacions laborals. Tanmateix, volem deixar clar que la nostra acció passa per informar. assessorar al la gent treballadora, però sobretot per deixar clar que sense lluitar no s'aconsegueixen els drets.