17N aturem la llei Aragonès: manifestació!

La IAC, conjuntament amb totes les entitats membres de la Plataforma Aturem la Llei Aragonès, hem convocat, aquest diumenge 17 de novembre al migdia, a les portes de la seu del Departament d’Economia, manifestació contra la “Llei Aragonès”.

La manifestació ha acabat amb un acte final a la plaça Sant Jaume amb la lectura del Manifest unitari (#17NAturemlaLleiAragonès) i diferents intervencions:

La conducció de l’acte ha estat a càrrec d’una estudiant del Sindicat d’estudiants dels Països Catalans (SEPC).

Des de l’àmbit d’educació, Ester Baiges, mestra de l’Institut Escola Daniel Mangrané i activista de Terres de l’Ebre, membre del Marc unitari de la comunitat educativa (MUCE) de Terres de l’Ebre i membre de la comissió per la retirada de símbols franquistes a Tortosa.

Una membre de Doctorands en lluita ha intervingut des de l’àmbit d’educació superior.

Des de l’àmbit de sanitat ha intervingut Esperanza Martín, metgessa i membre del col.lectiu de treballadores i usuàries en defensa de la sanitat pública Rebel.lió atenció primària.

Fina Salazar, extreballadora del Servei d’assistència domiciliària (SAD), membre de la Plataforma sector social combatiu i membre de la Xarxa de cures, ha fet la seva intervenció de de l’àmbit serveis socials.

Ha intervingut també una membre del col·lectiu de reivindicació dels drets de les persones treballadores de l’àmbit de la neteja Las Kellys.

La intervenció final ha anat a càrrec de membres de la comunitat boliviana sobre la situació actual de crisi política – cop d’estat a Bolivia.

La coral dels Iaioflautes ha interpretat una versió pròpia de la coneguda cançó del grup Inti Illimani “El pueblo unido jamás será vencido”.

Marc Casanovas portaveu de la IAC: manifestació de la plataforma @no_lleiaragones