IAC-TV

 
#VagaSanitat (11/3/21). Malgrat la flagrant vulneració de dret a fer Vaga que patim el sector sanitari, hem tingut una participació més que bona.


Resum de la intervenció d’Assumpta Barbens a la roda de premsa per anunciar la convocatòria de vaga general feminista del proper 8 de març (22/02/2021).


Més de 180 entitats convoquen el 20 de juny 2020, 19h, a la Borsa de Barcelona. Pla de Xoc Social per pal·liar les conseqüències de la crisi del coronavirus a la classe treballadora. Taula sindical de Catalunya CGT, CNT, CO.BAS, COS, IAC, SI.
 
1r de maig 2020, passem a l’ofensiva a l’ofensiva
 
Xerrada on line de commemoració de la diada reivindicativa del 1r de maig organitzada en substitució de concentració a la plaça St. Jaume (Barcelona) prohibida pel ministre espanyol Fernando Grande-Marlaska.

El sindicalisme alternatiu català ens unim per reclamar mesures que millorin la qualitat de vida de les treballadores.
 
“Què pensen sobre la recuperació de drets perduts del sector públic i concertat?”

L’equip de treball d’audiovisuals de la IAC “MoixelGos” està treballant de forma experimental en un canal de retransmissions de vídeo per aquesta pàgina. Podeu fer seguiment d’aquestes proves i fer-ne seguiment.

La qualitat de les retransmissions pot ser variable en funció de les proves a realitzar. De moment, no podem garantir l’èxit de les produccions… Però ens proposem aconseguir-ho!!

1000 gràcies per la vostra comprensió!