“La mateixa lluita”

Concep Miró de la IAC: “Si a Euskal Herria convoquen vaga, nosaltres ens sentim emplaçats a mobilitzar-nos. Compartim la mateixa lluita”.

Esquerra Diari: entrevista a Concep Miró, membre de la Secretaria de comunicació de la IAC. La Concep exposa les seves opinions com a membre de la IAC, un dels sindicats alternatius que van convocar la jornada de lluita del 30G a Catalunya en solidaritat amb la vaga general d’Euskal Herria.

Una lluita per un sou digne, acabar amb la pobresa, pensions públiques que faci que tothom pugui arribar a final de mes o l’ajust dels finançaments perquè els serveis públics arribin a tota la població, entre moltes altres qüestions. I és evident que les reivindicacions que han portat a Euskal Herria de prendre la decisió que calia fer un pas més en la lluita són totalment compartides des del sindicalisme combatiu .