Mariano, brot de dignitat

Avui, al tanatori de Sant Vicenç dels Horts, hem acomiadat a Mariano López Salazar, reconegut defensor local dels drets socials.


Mariano va destacar sempre per participar i col·laborar amb el moviment associatiu i social del municipi, on ha encapçalat, juntament amb altres persones, la defensa de les reivindicacions en defensa dels interessos de les persones; veïnes i treballadores. Marea Bàsica de Sant Vicenç del Horts,organització de la que formava, li ha deixat aquestes emotives paraules: hoy y en estos días hemos estado acompañando a nuestro gran hermano compañero y luchador que es Mariano nos ha dejado con un gran legado y llenos de proyectos solo decir que descanses en paz y que nosotr@s seguimos en lucha.

Les xarxes socials han deixat missatges de record com hoy el activismo se viste de luto, hoy nos ha dejado un hombre que hizo de la lucha social una forma de vida, #Mariano Lopez Salazar, una persona incansable, generosa y sobre todo justa. Se ha ido sin hacer ruido, al contrario de como vivió. Mariano tu legado sigue. Gracias amigo. Davant de l’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts s’ha fet un minut de silenci.

Mariano, un veí lluitador i combatiu, va treballar a la brigada municipal.

La IAC ens sumem a les mostres de condol expressades, des de organitzacions de tot l’Estat espanyol, però sense oblidar la joia pel privilegi d’haver compartit lluites amb un company tant estimat com excepcional.

Mariano, totes som brot de la teva dignitat.

Plaça de Sant Miquel, Sant Vicenç dels Horts