Informar i formar: RB

Amb el títol “renda bàsica, sindicats i poder de negociació de la classe treballadora” el 25 de febrer (2020), a l’Aula ronda, es va desenvolupar la jornada d’informació, formació i debat sobre la proposta social de la Renda bàsica.

La jornada va comptar amb les ponències de Nuria Alabao, periodista; Daniel Raventós, professor d’economia i Lluís Torrens, economista membre de la Xarxa renda bàsica (XRB). La conducció de la jornada va anar a càrrec de Concep Miró de la Secretaria de comunicació de la IAC.

Les ponències s’han enregistrat i publicat a Youtube, així com una petita càpsula de vídeo resum. L’enregistrament va anar a càrrec del grup de producció audiovisual de la IACMoixelGos” que te com a objectiu la l’enregistrament i difusió d’audiovisual social.

Vídeo: càpsula resum de la jornada

Vídeo: ponència Nuria Alabao

Vídeo: ponència Daniel Raventós

Vídeo: Ponència Lluís Torrens