Els “grans” sindicats, contracten sanitat privada…?

Quan portem lluiten molts anys contra la privatització dels serveis sanitaris, ens assabentem que els grans sindicats majoritaris (com ells s’anomenen) aconsellen als seus afiliats contractar serveis d’assegurances de salut privats. Aquestes pràctiques només fan que afeblir el tan malmès sistema sanitari públic.

No podem acceptar aquestes pràctiques. CCOO i UGT desprestigien tot el que nosaltres denunciem: ”la privada fora de la pública”.

Ells són els que negocien les nostres condicions laborals, ells són els qui permeten el maltractament continu al SISCAT. No ho podem permetre, denunciem les seves pràctiques mercantilistes per destruir el sistema sanitari d’avui en dia, la seva política perpetuada des de fa anys ens han empobrit, no oblidem que ells són a la taula negociadora del conveni.

Les relacions mai han sigut bones en l’àmbit sindical, sempre hem denunciat les seves maneres, ara preneu les mesures que considereu oportunes, nosaltres seguirem amb la lluita, denunciem tot el que té a veure amb la privatització, amb l’externalització, amb l’enriquiment il·lícit d’uns serveis que haurien de ser públics i accessibles per tothom.

CATAC-CTS/IAC
Mataró, 30 de gener de 2021