betevé: vaga contra els acomiadaments

Convocada una vaga de treballadors de betevé aquest divendres contra els acomiadaments. Els treballadors rebutgen l’eliminació de programes i reclamen que es mantinguin les condicions laborals de la plantilla.

El Comitè d’Empresa de betevé ha convocat una jornada de vaga aquest divendres, 4 de març. Els treballadorsrebutgen l’acomiadament de 21 persones des del mes de juliol i la supressió de tres programes culturals i de proximitat: l”Àrtic’, ‘La cartellera’ i ‘La família Barris’. A més, demanen que es mantinguin les condicions laborals de la plantilla. +info al web de betevé.

A més, dins de la vaga, els treballadors estan convocats a la plaça de Sant Jaume a les 11.30 h, amb la intenció d’iniciar un recorregut a peu per diferents equipaments culturals. Segons s’indica al comunicat dels representants dels treballadors, la idea del recorregut és sortir al carrer a “buscar la cultura”, ja que amb la cancel·lació dels programes culturals s’ha reduït dràsticament la seva presència a la programació de Betevé. Així, la intenció és anar caminant fins al Liceu i després fins a la Filmoteca, els dos grans equipaments culturals del Raval (+informació ElNacional.cat).

La plantilla protesta per l’acomiadament de 21 professionals des del juliol i per la supressió dels programes ‘Àrtic’, ‘La cartellera’ i ‘La família Barris’ (+informació ara).