#VAGAEDUCACIO!

USTEC-STEs (IAC) amb la resta de sindicats d’educació convoquen 5 dies de vaga i mobilitzacions que començaran el 15 de març i s’allargaran fins a finals de mes.

Amb aquest seguit de convocatòries unitàries per la qualitat educativa, s’exigeix a la conselleria d’educació que assumeixi la seva obligació de promoure el respecte i el reconeixement al col·lectiu docent i es fa públic el rebuig a l’actitud de menysteniment del conseller Gonzalez-Cambray envers les persones treballadores del sector, així com la seva actitud impositiva i autoritària.

De manera unitària les organitzacions sindicals reclamen l’estabilització real del personal interí i un pacte d’estabilitat, el 6% del PIB per educació (mínim), la reversió de les retallades, el restabliment de l’horari lectiu i la reducció de les ràtios estructurals, cap tancament de grups a la pública i una FP de qualitat. En el conjunt demandes també es demana la derogació del decret de plantilles, la retirada de l’ordre de calendari escolar i el NO al nou currículum, així com l’assumpció de responsabilitat del departament en la defensa de la immersió lingüística i cobertura legal de tot el personal dels centres.

Tots els sindicats exigeixen la dimissió de Gonzalez-Cambray i una voluntat real de negociació de la Conselleria. Les vagues i mobilitzacions es convoquen des d’un cartell unitari.