Guanyem les eleccions a trànsit!

IAC-CATAC guanya les eleccions a la Junta de personal del Servei català de trànsit i esdevé, per primera vegada, el sindicat més votat, la jornada electoral és va desenvolupar el passat 23 de març.

El sindicalisme combatiu, feminista, de classe i reivindicatiu va ser l’opció més votada i la força amb més creixement. Aquest sindicat de la IAC ha obtingut un representant més, tot i que la Junta de personal ha passat de 13 a 9 membres creixent en vots en totes les meses electorals. La feina constant dels darrers quatre anys i la lluita duta a terme han sigut recompensades amb la confiança de les persones treballadores.

IAC-CATAC I-CSC CCOO UGT
VOTS 74 33 31 20
DELEGADES 4 2 2 1

La participació del col·lectiu que ha sigut d’un 67%. Dos de cada tres treballadors i treballadores, 160 de 237, han emès el seu dret a vot i han validat, un cop més, la Junta de personal, un organisme important on es defensen i es debaten els drets i interessos de les persones treballadores de l’àmbit.

IAC-CATAC renova el seu compromís de treball i vetlla per totes les persones treballadores del Servei català de trànsit dels territorials de Tarragona, Lleida, Girona i Barcelona, dels Serveis centrals de Barcelona i del CIVICAT.