Primeres impressions de la #VagaGeneral i social massiva

La #VagaGeneral està viva als carrers i a tots els sectors. Des de la matinada la gent treballadora ha dit prou a la repressió de l’Estat espanyol. La gent treballadora ha vençut la por i ha demostrat un cop més que són la gent que mou el món.

Ens arriben unes primeres xifres del 80% d’aturada, el consum elèctric ha disminuit 1000 MW (segons el Periódico de Catalunya).

Estem veient tractorades, talls de carreteres, vaga a mitjans com Tv3 i Catalunya Ràdio, per citar alguns exemples del que està significant l’aturada. En resum hem vist una vaga general que ha desbordat els límits dels llocs de feina i s’ha convertit també en una vaga social.

DLM9JlxXkAAtwCR

DLMv-jMXcAA6K7n

DLM5VdnXoAAfGmY

DLMjHZOXUAAZ6eD

DLMjLJ0X0AAsKc6

DLMtypVWkAEcC5Z

DLNY7u5XkAAb0Wh