Comunicat sobre la retirada del preavís de Vaga General pel 18 d’octubre

Avui 16 d’octubre de 2017la coordinadora ha decidit per unanimitat retirar la convocatòria de vaga general pel dia 18 d’octubre.

Des d’una posició plenament compromesa amb els drets i llibertats de les treballadores no renunciem a cap mesura per defensar-los, tanmateix la confusa situació actual ens ha fet descartar, ara com ara, la crida a una vaga general.

Com a sindicat volem reafirmar el nostre compromís amb el respecte a la voluntat del poble català i deixem ben clar que si qualsevol govern llancés una campanya de retallades de drets i llibertats i/o de repressió de les treballadores ens trobarà davant.

Pel que fa la situació política actual que es viu a Catalunya, com sindicat continuarem treballant en l’articulació d’espais i plataformes adreçades a posar el centre la millora de les condicions de vida de les classes populars en general i la classe treballadora en particular.

De la mateixa manera volem afirmar que com a sindicat català estarem sempre contra qualsevol mesura que suposi un atac a l’autogovern de Catalunya.

Coordinadora de la IAC

16/Octubre/ 2017

Barcelona