Contra la repressió i per les llibertats “”El nostre problema no és la desobediència civil, sinó l’obediència”. Howard Zinn,

Des de la IAC volem denunciar un cop més la criminalització de la protesta, aquest matí s’ha donat una clau de volta més en aquesta deriva repressiva, en aquesta vulneració constant i cada cop més delirant de tots els drets més bàsics i fonamentals de la ciutadania, avui han detingut activistes socials dels CDRs tot acusant-los de terrorisme.
Cal que totes i tots tinguem molt clar que l’agenda repressiva de l’Estat ens afecta a totes, polítics, rapers, estudiants, mestres, bombers, regidors, sindicalistes, activistes… tota la població roman cada cop més exposada a l’arbitrarietat d’un poder judicial i polític que vol fer avançar la seva visió sectària i classista de la societat a base de cops de porres reals i judicials.
La utilització i la potencialitat del 155 no es circumscriu a Catalunya, el govern de l’Estat ja ha amenaçat amb la seva possible aplicació a altres comunitats que no compleixin amb els objectius de dèficit.
En l’actual context de polítiques austeritàries, de desmantellament i privatitzacions de serveis públics i de precarització creixent del món del treball, el 155 s’ha configurat com una nova eina d’excepció en l’arsenal repressiu de l’Estat contra tot tipus de protesta social.
És per tot això que com a IAC entenem que cal construir respostes unitàries i massives que desbordin el carrers, que exigeixin la retirada immediata del 155, la llibertat immediata de totes les persones empresonades per les seves idees polítiques, el respecte a la voluntat del poble català, i en definitiva una resposta a l’altura de la repressió social i política i la retallada de llibertats que estem vivint.

Per tot això aquest No callarem! Diumenge 15 sortim als carrers: per la llibertat presos polítics, el retorn de les exiliades i contra el 155. La IAC com a integrants de la plataforma 3 d’Octubre convoquem aquest diumenge a Plaça espanya a les 11h. a les classes treballadores i tota la ciutadania en general.

Retirada immediata del 155, llibertat immediata de totes les persones empresonades per les seves idees polítiques, respecte a la voluntat del poble català, tota la nostra solidaritat amb tots i totes les represaliades per aquest Estat demofòbic. No callarem!

Catalunya, dimarts 10 del 4 del 2018