Comunicat de suport de LAB!

 

A proposit del primer aniversari de la Vaga General del 3 d’octubre del 2017 el sindicat d’Esukadi Langile Abertzaleen Batzordeak (LAB) ha publicat aquesta mostra de suport a les persones treballadores de Catalunya:

El poble de Catalunya va sortir massivament al carrer en una demostració d’orgull col·lectiu, en defensa del mandat popular per la construcció de la República i en protesta per la repressió desenvolupada durant aquests dies per l’Estat Español contra el poble Català. El poble català va dir prou i va sortir al carrer construïnt una ona d’indignació que va impregnar tots els racons del país. La convocatòria va ser un èxit rotund que va sobrepassar a les estructures de les grans organitzacions que no sabien com situar-se davant el clam popular.

Euskal Herria a 3 d’octubre del 2018
LABeko Nazioarteko harremanen bulegoa. Pokopandegi bidea 9, 2. 20018 Donostia