Reunió de sindicalistes de les entitats de BCN Salut mental

Des de fa un temps sindicalistes de les entitats que agrupa l’aliança estratègica d’empreses anomenada BCN Salut Mental (Fundació Vidal i Barraquer, CPB serveis de salut mental, Fundació Sant Pere Claver, Grup de Centre d’Higiene Mental de les Corts, Fundació els Tres Turons, Associació Salut Mental Horta Guinardó) han iniciat reunions per tal d’intercanviar informacions i organitzar-se per estar millor coordinades.

Creiem que cal estar preparades per lluitar conjuntament contra les diverses mesures que ens perjudiquen i que prenen les patronals del sector sanitari concertat i cal fer-ho solidàriament i donar-nos suport quan ens calgui a qualsevol de les entitats que formem part.

Pensem que la lluita per a les millores de les condicions laborals també reverteix en la qualitat assistencial que prestem als nostres usuaris.

Les diferents realitats organitzatives no és un obstacle per a millorar les condicions del conjunt del personal i pensem que fer-ho conjuntament ens donarà més força.

Una sanitat, un conveni!

Si ens toquen a una ens toquen a totes!