La IAC participa de la presentació de la “Plataforma Aturem la Llei Aragonès”

Dimarts, 17 de setembre, a les 11h a la Plaça de Sant Jaume de Barcelona, la IAC, entitats del sector educatiu, sanitari i social, juntament amb la CUP-Crida Constituent i Catalunya en Comú Podem, han presentat en roda de premsa la Plataforma Aturem la Llei Aragonès, exposant els motius pels quals s’oposen a l’aprovació de la Llei de Contractes de Serveis a les Persones i presentarant les accions que es duran a terme pròximament.

Prop de 50 col·lectius s’han organitzat per fer un front comú contra l’aprovació de la Llei de contractes de Serveis a les Persones, coneguda com a Llei Aragonès, que permetrà l’externalització de serveis bàsics de l’àmbit educatiu, sanitari i social que garanteixen drets fonamentals.

A la roda de premsa han intervingut representants dels tres sectors afectats directament per la tramitació d’aquesta llei. En representació del sector educatiu  Belén Tascón, presidenta de la FaPaC; pel que fa al sector social  Cóncep Miró, membre de la IAC . Toni Barberà, membre de Marea Blanca, ha explicat com afectarà la Llei Aragonès al sector de la sanitat. La conducció de les internevcions la fet Barbara membre de la Plataforma Aturem la Llei Aragonès.

En la roda de premsa han estat presents mebres dels dos únics partits polítics amb representació parlamentària que s’han manifestat públicament en contra de l’aprovació d’aquesta llei.

La roda de premsa ha finalitzat amb una performance on, simbòlicament, s’ha procedit a l’enterrament dels serveis públics.