C. Escolà acomiadat per participació política

Carles Escolà, afliat a la FTC (IAC), ex-alcalde de Cerdanyola del Vallès, ha fet avui una roda de premsa a per denunciar el seu acomiadament de l’empresa Polycasa Spain SAU (Montcada i Reixac), que ha impedit la seva reincorporació després de la seva excedència forçosa per desenvolupament de càrrec polític.

Escola ha explicat la situació i els intents, infructuosos, de negociació amb l’empresa que han obligat al nostre afiliat a denunciar els fets per vulneració del Estatut dels treballadors (art. 46.1).

Koki Gassiot (IAC) va manifestar que la Intersindical no permetria aquesta vulneració de drets fonamentals que posen traves al dret a la representació política de les persones treballadores i que no es permetria un pas enrere en la defensa del dret de participar en la res publica

Escola va rebre el suport de companys de la FTC i de la IAC així com de Ruben Mitjavila (CCOO, president Comitè d’Empresa Polycasa), Maria Dolors Sabater (ex-alcalde de Badalona), Vidal Aragonés (diputat CUP), Joan Josep Nuet (diputado G. P. Republicà), i altres membres dels sindicats de la IAC i de les Candidatures alternatives del Vallès (CAV).

Adjuntem el comunicat del grup municipal “Guanyem Cerdanyola”on s’hi va incloure la candidatura de municipal de Carles Escolà.