IAC: llibertats de reunió, manifestació i organització!

Avui, 23 de setembre, hem assistit a un operatiu policial de més 500 Guàrdies Civils que han detingut 11 persones fins el moment. L’operació ordenada per l’Audiència Nacional (hereva del franquista Tribunal de Orden Público) representa un aprofundiment de la política repressiva de l’Estat a Catalunya.

Com a sindicat la IAC defensem les llibertats de reunió, manifestació i organització així com la necessitat d’una solució democràtica per la lliure determinació de Catalunya.

L’operació policial fa tota la impressió de voler ser un avís a navegants de cara a la sentència del referèndum.

Exigim:

La llibertat de totes les persones detingudes i de les presoneres polítiques així com el retorn de les exiliades. I denunciem la criminalització i la persecució a que s’està sometent els CDRs (una expressió democràtica d’autoorganització popular) per part dels poders policials, judicials, polítics i mediàtics.

Ens comprometem en la mesura de les nostres possibilitats a defensar fins a les darreres conseqüències els drets i les llibertats de les persones treballadores.

Barcelona,
23 setembre de 2019