El 26-O totes al carrer. Pels drets i les llibertats. Prou repressió.

ATENCIÓ: s’ha modificat el punt de trobada!!
La IAC participarà de la manifestació en bloc propi de la Plataforma 3 d’octubre, convocat a 16:30 a la cantonada de carrer Marina amb carrer Ausiàs Marc de Barcelona.

La IAC compartiex el comunicat “Només lluitant tombarem el règim” de la Plataforma 3 d’octubre.

D’altre banda, la IAC denuncia el retrocés de drets socials i polítics que estem vivint a Catalunya. En aquest sentit, la darrera setmana no ha estat cap excepció. Hem vist com les unitats antiavalots de la policia han atacat brutalment les manifestacions.

El ministre  de l’Interior (Grande Marlaska) i el conseller d’Interior (Miquel Buch) s’han mostrat incapaços de fer complir els protocols d’actuació policial  i per tant han de dimitir. Com a sindicat expressem la solidaritat amb les persones ferides i detingudes, de les quals exigim la llibertat immediata.

Des de la IAC denunciem la sentència injusta del Tribunal Suprem (un tribunal que cada cop esdevé més un tribunal d’excepció i polític) i exigim la llibertat de totes les preses polítiques. Com a sindicat sempre hem defensat i defensarem que el poble català té dret a decidir  col·lectivament sobre tot allò que li afecta. Aquest dret a l’autotutela, a poder decidir el propi futur inclou tots els aspectes de la vida, model econòmic, social (…) i per suposat el dret a l’autodeterminació.

Per això apostem per la resolució democràtica i pacífica del conflicte, que passa inevitablement pel reconeixement del dret d’autodeterminació del poble català.

Animem, doncs, a totes les persones treballadores i la ciutadania en general a participar en la manifestació d’aquest 26 d’octubre que tindrà lloc al carrer Marina de Barcelona a les 17:00.

Pels drets i les llibertats, contra la repressió, el 26 totes al carrer!!