Solidaris amb el SAT

Avui, a Sevilla, membres de la IAC, han acompanyat a les 20 persones del Sindicato Andaluz de Trabajadores (SAT) acusats de robar carros de la compra a un supermercat de Écija (Sevilla) el 2012.

Els membres del sindicat varen treure diferents carros amb articles d’alimentació d’un centre comercial per a repartir-los entre persones necessitades. Aquesta va ser una acció simbòlica i pacífica per a cridar l’atenció sobre les persones econòmicament més perjudicades en els pitjors moments de la crisis.

Entre els encausats si troben Andrés Bódalo, ex-regidor i excandidat al Congreso de los Diputados i Francisco Molero, actualment empresonats víctimes de la repressió contra el sindicalisme combatiu i de classe.

També Manuel Rodríguez, exdiputat; José Caballero, secretari d’organització del SAT, i Antonio Nogales, alcalde.

En declaracions a premsa Óscar Reina, també imputat i portaveu nacional del SAT, ha insistit en el compromís del SAT amb les mobilitzacions pacífiques.

La IAC dona suport a totes les persones del SAT, a tota l’organització i exigeix la immediata desaparició de la repressió a tot l’Estat espanyol; en aquest cas, especialment, la fi de la repressió sindical.