Convocatòria roda de premsa 1r de maig

Mobilitzacions per aquest 1r de maig, matí plaça Sant Jaume, tarda als balcons.

Dimecres 29 d’Abril, a les  16:30, s’ha realitzat via https://meet.jit.si, la roda de premsa per anunciar les mobilitzacions per aquest 1r de maig amb els lemes: Que la crisis del COVID-19 no la paguem les treballadores. Que ningú quedi enrere, passem a l’ofensiva!

La IAC, amb el sindicalisme alternatiu i les organitzacions afins, han convocat una concentració simbòlica a la plaça de sant Jaume de Barcelona pel migdia del dia 1 de maig. La roda de premsa s’ha difos per streaming.

Les nostres vides valen més que els seus beneficis: aquesta crisi no la pagarà la classe treballadora és el comunicat de la IAC de posicionament en l’actual jornada del 1r de maig. La IAC, entenem, que les mesures de confinament han precipitat una crisis de grans dimensions. La privatització mata, les reformes laborals i la mercantilització de la naturalesa, també. Des de la IAC hem establert aliances i ens hem organitzat per configurar i aixecar un pla de xoc social al servei de les classes treballadores.  +info

 

D’altre banda,  amb la Taula sindical de Catalunya (CGT, IAC, CO.BAS, CNT, COS, SO), amb el lema aquest primer de maig a les 18h tothom als balcons , davant de l’actual crisis sanitària, econòmica i social, convoquem una diada combativa davant de l’actual crisis sanitària, econòmica i social, des de finestres i balcons de les viles i ciutats de Catalunya. +info

Aquest 1r de maig ens organitzem amb el conjunt del sindicalisme alternatiu i combatiu.

Roda de premsa 1r de maig:

Amb la participació de:

 • CGT-ensenyament
 • COS
 • FAPAC
 • Grup sanitat Tarragona
 • IAC
 • Lluita internacionalista
 • Marea bàsica
 • Marea pensionista
 • Marxes de la dignitat
 • Papers per a tothom
 • Plataforma 3 d’octubre
 • Procés constituent
 • Sindicat de llogaters