La paga, per la Vaga

Comunicat de CATAC-CTS/IAC

La consellera de salut no n’encerta una!!

Primer, el contracte de rastrejadors a Ferrovial, i desprès ha dit que ens donaran una bufandeta de 350€ a 1350€ segons categoria i exposició a la malaltia. És humiliant!!

La consellera ja deu saber que a tots els sanitaris de Catalunya, el departament que dirigeix ens deu dues pagues i el 5 % del sou de 8 anys, les DPOs, tornar a la jornada d’abans del 2012, festius personals sostrets, el fons d’acció social, que la conciliació s’apliqui de debò… tantes coses…!

A veure si ho enteneu: a qui d'aquesta foto li donaríeu els 1350€, i a qui els 350€? Trobeu cap diferència?

A veure si ho enteneu: a qui d’aquesta foto li donaríeu els 1350€, i a qui els 350€? Trobeu cap diferència?

Volem fer-li saber que per fer la nostra feina no necessitem almoines; necessitem que se’ns pagui el que toca i el que se’ns deu. Volem que sàpiga que no ens farà callar en la defensa d’una sanitat pública universal, construïda pels nostres pares i avis, i no permetrem que cap govern actual l’enfonsi. No ens deixem subornar.

Hem vist com en aquests vuit anys han passat pel Parlament centenars de polítics menys que mediocres, sense preparació, vanitosos, sense cap mena d’empatia, cobrant un sou desorbitat respecte a la seva utilitat i endollant a tots els amics en direccions de departaments i seccions. I a nosaltres el personal de la salut que no hem parat de rebre retallades (no només de sou, sinó de material, d’EPIs,…) se’ns donarà una almoina. A més, segons la categoria professional, la vàlua de la vida i l’exposició a la COVID-19 ens afecta de manera diferent? Vergonyós, senyora consellera de salut!

Feu el favor de tornar-nos el que és nostre i ens heu sostret entre tots el que ens dirigiu! Feu el favor de dimitir per ineptes i incompetents, per tractar-nos amb aquest classisme i menyspreu generalitzat.

La nostra lluita no pararà fins que ens retorneu tot el que ens heu robat durant anys.