La repressió ens afecta a totes, webinari de la P3O

La Plataforma 3 d’octube ha realitzat en format seminari web (webinari) l’acte polític previst que tanca la campanya de tardor d’enguany, 3 d’octubre, SEGUIM LA LLUITA! Contra la repressió i per la defensa dels drets i les llibertats, que te per objectiu acabar amb l’onada de repressió social, política i sindical que estem patint al nostre país.

Al webinari La repressió ens afecta a totes hi ha participat Maria Rosa Baya , del grup de suport als síndics 1-O; Rosa Seguí  de la Xarxa Anti repressió de Familiars de Detingudes; Aziz Baha, de Cornellà sense froneteres; Mireia Comas, fotoperiodista; Laura Medina, Irídia i Koki Gassiot, de Plataforma 3 d’octubre i membre de la IAC des dels Col·lectius assemblearis d’universitat.

El webinari s’ha emès en directe per Youtube i es pot recuperar des de la web de la Plataforma 3 d’octubre.

La IAC forma part d’aquesta Plataforma des de la seva creació.