Ens tindran al davant, solidaritat DESC

Des de la IAC volem denunciar com des de els grans poders econòmics i associacions clarament reaccionaries vinculades a Societat civil catalana, s’ataquen entitats consagrades des de fa anys en la defensa dels drets humans i els drets de la ciutadania com l’Observatori DESC.

Front la denuncia, absurda i sense fonament jurídic, d’aquest gabinet polític de la dreta més rància, que per atacar políticament l’ajuntament de Barcelona, posa en el seu focus en entitats que fa anys lluiten pels drets de totes les persones, volem mostrar tota la nostra solidaritat amb el DESC; i aprofitar per agrair la seva tasca durant tots aquest anys.

Entenem que l’atac (jurídicament infundat i èticament repugnant) a DESC i altres entitats que malden per una societat més justa, és un atac al conjunt del moviments socials i sindicals que els darrers temps hem lluitat contra la involució democràtica, econòmica i social que estem vivint els darrers temps en el nostre país. I de la mà, precisament, dels poders polítics i econòmics que tan servilment defensen organitzacions com abogados catalanes por la constitución.

Front les seves mentides i les seves intimidacions, ens tindran al davant. Tota la solidaritat amb el DESC i les entitats que lluiten per un món millor.