Hem decidit:

Regular els lloguers, aturar els desnonaments, sotmetre els fons voltor

Desenes d’entitats, entre elles la IAC, ens hem mobilitzat aquest dissabte 20 de març contra l’incompliment de regular el preu dels lloguers, reclamant un increment del parc immobiliari públic i una nova llei de l’habitatge.

Per una política d’habitatge social s’han manifestat aquest dissabte a Barcelona en protesta per l’incompliment del govern espanyol de regular el preu dels lloguers. El lema de la concentració: “L’habitatge és un dret, no un negoci”, il·lustra l’esperit de la convocatòria a favor d’un  parc immobiliari públic i en contra de les grans empreses que monopolitzen el mercat a preus inassolibles per a una societat en crisi.

No acceptarem una llei fake feta a mida dels lobis. No permetrem que es tombin lleis impulsades per la gent; que no regular el preu dels lloguers seria un frau democràtic.

Des del dret a l’habitatge també exigim, entre altres, la garantia de subministraments bàsics d’aigua, llum, gas i telecomunicacions i una segona oportunitat efectiva per a les llars amb deutes hipotecaris.

Roda de premsa 16/03/21. Vídeo de betevé