Te la jugues avui…

La pensió de demà, te la jugues avui!

Dissabte 29 de maig, una representació de persones de la IAC, han participat de la convocatòria en defensa del sistema públic de pensions i contra les reformes i retallades. Les mobilitzacions s’han convocat a una cinquantena de ciutats de tot l’estat.

A Barcelona la concentració contra del Pacte de Toledo i a favor de les pensions publiques ha començat a les 10.30 hores. La mobilització ha tingut també seguiment a Girona.

S’han exigit plenes garanties per unes pensions publiques, dignes, justes i suficients i ni retallades ni privatitzacions.

S’ha exigit la derogació de les retallades de les reformes de pensions i les reformes laborals: assegurar pensions publiques mínimes i salaris mínims suficients que permetin a les persones sense distinció de gènere accedir a unes condicions de vida dignes i l’acompliment de les promeses que s’han fet per garantir pensions i salaris dignes.

Els manifestants rebutgen noves retallades i la privatització de les cotitzacions socials (en fons privats de pensions).