La vergonya del sindicalisme sistèmic el 3 d’octubre

Diumenge passat és va realitzar la concentració de la Plataforma 3 d’octubre contra la repressió i en defensa de les llibertats del matí del dia 3/10/21 a la plaça del 5 d’Oros de Barcelona amb participació de la CNT, CO.BAS, CO, SO, I-CSC i la IAC.

David Caño, portaveu de la IAC, en la seva intervenció va fer esment del compromís dels sindicats de la IAC en la defensa de les escoles com a col·legis electorals, amb l’especial implicació de les persones afiliades a USTEC des de la seva majoria sindical en el sector. També va fer esment a la previsió del sindicalisme alternatiu per treballar per una vaga general que fes front a la repressió de l’estat espanyol demofòbic, que odia la democràcia (…), que només te una paraula que és la violència i la repressió.

També és va referir a “l’aturada de país” com un tancament patronal acordat amb el sindicalisme sistèmic del règim del 78 de pactes de despatx; que hi haguessin sindicats que donessin la cara per això és una puta vergonya.

 

A les intervencions dels convidats l’àmbit sindical si va sumar una salutació de les entitats mebres de la Plataforma 3 d’octubre Òmnim Cultural i ANC, X. Antich i E. Paluzié respectivament, entitats que va fer una crida a la participació en aquest acte. L’organització dona xifres de participació al voltant de les 7.000 persones.

+info al web de la Plataforma 3 d’octubre