Vídeo resum de la 2a vaga “fixesa”

Ja ha disposició el vídeo resum de les mobilitzacions de la 2a vaga (30 de novembre de 2021) per exigir l’estabilitat laboral del personal en situació d’abús de temporalitat, i la reducció de la precarietat, a les administracions i sector públic de l’àmbit territorial de Catalunya (estabilització del personal interí i temporal de les administracions públiques de Catalunya i de tots els ens que depenen de les mateixes).

Aquesta 2a vaga s’ha tornat ha convocar des de la Taula sindical de Catalunya (CGT, CNT, CoBas, COS, IAC, SO) amb el suport de les plataformes, organitzacions de les persones treballadores afectades per aquesta situació de frau de llei en la contractació laboral i altres organitzacions sindicals.

L’edició d’aquest vídeo s’ha fet des de moixelgos.produccions; un grup de producció que te com a objectiu l’enregistrament i difusió d’audiovisual social.

Les produccions es fan amb caràcter social i sense cost per a la democratització dels mitjans de producció audiovisuals, amb base a la col·laboració voluntària, el préstec de material i la solidaritat de classe treballadora.