Des de dins

La vaga del metall de Cádiz des dins, amb aquest títol diferents organitzacions polítiques i sindicals, amb el suport de la IAC, organitzen la xerrada i acte de suport a les persones que van participar activament a la vaga a les Cotxeres de Sants el proper dissabte 22 de gener a quarts de set del vespre. Hi intervindran els membres de la Coordinadora de Trabajadores del Metal (CMT) de la Bahía de Cádiz.

S‘han vist llançaments d’objectes i cremes de contenidors per part dels manifestants, i bales de goma i gasos lacrimògens per part de la policia. Nous enfrontaments entre la policia i manifestants per les protestes dels treballadors del metall, immersos en una vaga indefinida que ja fa nou jornades que dura. La Policia ha fet ús de gasos lacrimògens i ha disparat trets de goma per fer retrocedir els manifestants, que han tombat i incendiat contenidors i els han llançat pedres, bales i altres objectes contundents. (TV3 i ARA).

Protagonistes i testimonis de les mobilitzacions ens aportaran la seva visió d’aquest conflicte obrer del segle XXI durant el mandat de “El gobierno más progresista de España