VIè congrés IAC-CATAC: intervencions convidats

El VIè congrés de IAC-CATAC “Pensar-se per créixer”, convocat en format mixt (presencial i on line), celebrat a la Vall d’Hebron de Barcelona el 5 i 6 de febrer de 2022, ha comptat amb les intervencions de diferents organitzacions. Aquestes ho han fet de forma presencial o, per la situació sanitària, en vídeo.

Hi han estat convidats els sindicats que formen part de la confederal IAC així com sindicats de l’àmbit dels sindicalismes alternatiu estatal. Podeu recuperar les intervencions des dels enregistraments publicats a l’espai Youtube de la secretaris de comunicació de la IAC.

Portaveu de la IAC, D. Caño

 

Sindicats IAC: CATAC-CTS, Enric Noguera

 

Sindicats IAC: CAU-IAC, K. Gassiot

 

Sindicats IAC: FAA, Rocío Varela

 

Sindicats IAC: USTEC-STEs, Y. Segura i X. Díez

 

Sindicalismes alternatiu estatal: CSI

 

Sindicalismes alternatiu estatal: CUT

 

Sindicalismes alternatiu estatal: LAB

 

Sindicalismes alternatiu estatal: STEILAS