Ne venez pas!

La IAC dona suport a les mobilitzacions convocades en protesta a la cimera franco-espanyola prevista el proper dijous 19 de gener.

Considerem que cal donar una resposta massiva i unitària que mostri que el conflicte polític entre Catalunya i l’Estat Espanyol encara està ben viu i no es resoldrà fins que cessin les polítiques repressives i es permeti al poble del nostre país decidir lliurament sobre el seu futur en un exercici de sobirania plena.

A més, en el moment actual, cal denunciar també les polítiques d’aquests dos estats  en contra dels interessos de la classe treballadora que estan permeten una nova crisi que ens ha dut a una pèrdua de capacitat adquisitiva, una pèrdua de qualitat dels serveis públics i el decrement de les prestacions socials, amb l’especialment luctuosa retallada de les jubilacions a l’estat francès.

Son moltes les raons per continuar evidenciant el nostre rebuig a les polítiques d’imposició i demofòbiques dels estats francès i espanyol.

Per això cridem al conjunt de la classe treballadora a manifestar-se aquest dijous 19 de gener a les 9 hores a les quatre torres de Barcelona (sota el museu nacional d’art de Catalunya).

Tombem el règim, visca la república catalana!

Manifestació de la vaga general del 3 d’octubre de 2017