Janés a R. Estel: rebuig al racisme

Dimecres, 15 de febrer, Diana Janés, secretària de moviments socials de la Intersindical alternativa de Catalunya (IAC) va ser entrevistada al Capítol 46: La unitat fa la força del programa Llevat dins de la pasta de Ràdio Estel.

El motiu de l’entrevista va ser la declaració acordada, fa poc més d’un mes, sobre el sindicalisme i la lluita contra el racisme en el món laboral. Aquesta signatura coral es va fer en la presentació de les Jornades de treball “La unitat fa la força”, organitzades per l’associació Unitat contra el feixisme i el racisme i que es van celebrar el 13 i el 14 de gener passats.

Diana va apel·lar als drets de les persones i a la unitat contra el racisme i el fixisme, així com a participar en les mobilitzacions de denúncia d’aquesta xacra i solidaritat amb les víctimes. D. Janés és afiliada al sindicat USTEC-STEs (IAC) i va ser escollida com a responsable de la Secretaria de moviments socials de la IAC, passant així, a ser membre del Secretariat nacional confederal de la IAC.

 

Ràdio Estel és una emissora de ràdio en català inaugurada el 28 d’octubre de 1994 per l’Arquebisbat de Barcelona a través de la Fundació Missatge Humà i Cristià. Emet sempre en freqüència modulada (FM) a Andorra i el territori nacional: Andorra la Vella: 107.5, Barcelona: 106.6, Girona: 103.4, Lleida: 91.5, Manresa: 93.7, Puigcerdà: 104.4, Sant Pere de Ribes: 96.8, Seu d’Urgell, la: 105.0, Tarragona: 100.6, Tortosa: 90.1, Vic: 98.4.

Pòdcasts de Llevat dins la pasta