21 i endavant!

Avui celebrem l’aniversari del nostres sindicat germà, la Intersindical valenciana, constituïda el 2002 a l’Institut Benlliure de València.

De la mateixa manera que la IAC, la Intersindical valenciana és una confederació sindical; està composada per STEPV, STAS, SALUT, STM, STICS, SF, CAT, TUC i OSUT. En aquests 21 aquesta intersindical ha tingut un creixement ferm, sòlid i sostingut.

La confederació sindical valenciana ha tingut un clar compromís sociopolític amb la classe treballadora que s’evidencia des de la crida que fa, ara mateix, a donar suport a les opcions de govern progressista, d’esquerres, valencianista, feminista, ecologista, divers i plural.

L’històric activista de la Intersindical valenciana, Vicent Maurí, ha publicat, al Diari La Veu del País valencià, l’article 21 aniversari de la Intersindical valenciana.

Per molts anys companyes i companys!!