Presentació i roda de premsa: 7 de febrer vaga!

7 de febrer vaga i jornada de lluita contra el genocidi a Palestina 

El 7 de febrer es compleixen 4 mesos de l’inici del genocidi que Israel perpetra sobre el poble palestí, 16 anys de bloqueig a la Franja de Gaza per terra, mar i aire, 75 anys de neteja ètnica i colonialisme a tota Palestina, d’assassinats, detencions, demolició de cases, ocupació i despossessió de terres. Una vegada més, constatem l’absoluta i sagnant impunitat que l’Estat d’Israel té garantida gràcies a la complicitat i el suport de les potències occidentals.

No podem ni volem normalitzar el genocidi!

És per això que el dia 7 de febrer moviments en solidaritat amb Palestina, sindicats, treballadores de tots els sectors, ateneus, estudiants, col·lectius de base, i moltes més ens convoquem a una jornada de lluita. Responent al clam de solidaritat amb el poble palestí davant el genocidi, els sindicats CGT i IAC hem convocat aturades laborals a Catalunya per facilitar una jornada de lluita i mobilització als centres de treball i al carrer.

Presentació- Roda de premsa amb entitats convocants:

      • Dilluns 5 de febrer a les 13h a la Plaça del Rei (Barcelona)