Comunicat sindical davant dels fets d’Argentina

El sindicalisme de classe de les diferents nacions de l’Estat Espanyol, vol transmetre a l’opinió pública la seua opinió sobre el que està succeint a l’Argentina aquests últims mesos, i que ens preocupa profundament.


La classe treballadora Argentina està patint un atac terrible als drets laborals i socials conquerits a força de lluita durant anys. Si bé és cert que en aquesta ocasió, la dreta de Macri ha arribat al poder després d’haver guanyat unes eleccions, les seues polítiques econòmiques i socials i la repressió policial i militar desenvolupada per protegir aquestes polítiques són més pròpies d’una autèntica dictadura.

Signat per STEILAS, CUT Galiza, Intersindical Valenciana, Intersindical Alternativa de Catalunya (IAC), FSOC Canarias, CUT Aragon, LAB Euskal Herria, ESK Euskal Herria, Sindicat COS Països Catalans, Intersindical CSC de Catalunya, SAT Andalucia, Confederación Intersindical Galega (CIG), CSI Asturies i Intersindical Canaria.

Comunicat complet aquí.