Estem indignades!

Assumpta Barbens, portaveu de la IAC, aquest divendres 20 de juliol ha fet palesa la indignació dels treballadors i treballadores públics en les declaracions a premsa posteriors a la primera Mesa General de la Funció Pública a què assistia el nou conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública.

El fruit d’aquesta indignació és la manca de compromís del Govern de la Generalitat en la reversió de les “retallades”. Barbens ha dit que “la IAC exigeix la implementació immediata de la moció 121 de 18 de maig de 2017 del Parlament de Catalunya, que suposa el compromís del retorn de les pagues de 2013 i 2014 (amb una calendari de recuperació). Exigeix, també, el retorn d’aportacions als Fons d’Acció Social, i la jornada de 35 hores setmanals i els altres drets robats des del 2012.

Entre les propostes reivindicatives presentades per la IAC hi ha el retorn del 100% de les cotitzacions dels interins, la “desprecarització” del sector i un procés de veritable consolidació del personal interí tal i com IAC reivindica en els escrits que ha adreçat al president del Parlament, al conseller i a tots els grups parlamentaris.

Des de l’àmbit d’universitats (CAU-IAC) també s’ha aprofitat per fer arribar el comunicat de premsa respecte a la reversió de les retallades en aquest àmbit.

 

TV3: TN migdia (20/7/18):

 

 

Declaracions a premsa de A. Barnes, portaveu de la IAC: