3 mesos del seminari sindical solidari amb Palestina

Avui fa dos mesos que la IAC, juntament amb una trentena d’organitzacions sindicals europees, ens vàrem reunir a Barcelona en el segon seminari “European Trade Union Initiative for Justice in Palestine”, celebrat a la Universitat de Barcelona (UB) el 19 i 20 de maig.

Varen ser dos dies intensos de debats, de diàleg, de compartir informacions i crear sinèrgies per establir complicitats en la lluita compartida de defensa dels drets del poble palestí. 

Hem recollit en el vídeo, que avui presentem, el testimoni gràfic d’aquells dies: cares, espais, pancartes, manifestos, moments de distensió i moments d’argumentacions apassionades, expressió de reivindicacions compartides.

No ha estat una feina gens fàcil ja que es difícil resumir dos dies de seminari en tres minuts d’imatges. Però gràcies l’inestimable treball d’en Javi i en Marc, que ens varen acompanyar aquells dos dies recollint en imatges d’aquell seminari, avui tenim aquest tres minuts de records i de reconeixement a la feina i la participació de tothom.

Seguim i seguirem, des de les oportunitats que ens dona el sindicalisme, coordinant-nos en la lluita en defensa dels drets humans i dels drets de les persones treballadores, allà on siguin.

Veure també:
Drets fonamentals, fi del genocidi i eliminació de l’apartheid a Palestina
Mònica Terribas entrevista a Tareq Sadeq, professor de la universitat Palestina de Birzeit
Davant la Naqba permanent, multipliquem la nostra solidaritat