Sanitat: jornades crítiques?

La IAC participarà a  les “I Jornades de salut crítica” en defensa de la salut pública, organitzades, del 20 al 24 de maig, pel SEPC al campus Mar de Barcelona, per debatre sobre el model sanitari català.

CATAC-CTS, un dels sindicats que formen part de la IAC, presentarà, en el marc de les jornades, la ponència mercantilització de la salut i lluita sindical als hospitals el 23 de maig a les 15h.

L’organització de les jornades, coordinada des del Sindicat d’estudiants dels països catalans (SEPC) del Campus universitari del Mar comptarà, a més, amb la participació de les organitzacions FoCAP, CGT, Plataforma per la qualitat de l’aire, Ecologistes en acció i les CUP.

Les jornades es desenvoluparan al Campus del Mar (UPF), carrer doctor Aiguader 80. Informació sessions i programa al web de CATAC-CTS.