Hospital Sagrat Cor de Martorell: repressió sindical!

Seguint el programa de mobilitzacions planificades per la Secció Sindical de CATAC-CTS IAC, aquest matí de 13 a 14h, s’ha realitzat una concentració a la porta de l’Hospital Sagrat Cor de Martorell, per protestar per l’acomiadament injustificat de de la nostra companya Miriam García Beas.

Des de la IAC veiem en aquest procediment una clara coacció a la llibertat sindical ja que l’acomiadament es va produir el mateix dia en què es va presentar a la mesa la candidatura de la Secció sindical de CATAC-CTS IAC on hi era pública la participació de la treballadora. L’ordre de la persones de la candidatura es va realitzar una enquesta-votació entre les persones afiliades amb el resultat de que la treballadora va ser escollida com a candidata elegible.

En el moment actual, entenem aquest acomiadament com una més de les forma de repressió sindical envers les persones representants de la IAC (i dels sindicats que la formen) amb l’objectiu de disminuir les nostres possibilitats electorals, a més d’un escarni per a intimidar les persones treballadores que estan reivindicant els seus drets i així dificultar la nostra tasca establint la “llei de la por”.

L’empresa a justificat l’acomiadament com a sanció disciplinària per no comparèixer un dia al seu lloc de treball, malgrat que l’absència va ser comunicada de la forma habitual en casos d’incidència.

Exigim la fi de la repressió sindical!

EXIGIM la readmissió immediata de la nostra companya MIRIAM !!!