Biarritz, Hendaya, Irun… Contra el G7, perquè les nostres vides valen més que els seus diners.

Del 24 al 26 d’agost els caps d’Estat i govern dels EEUU, Japó, Alemanya, Regne Unit, l’estat francès, Itàlia i Canadà es reuniran a Biarritz.

Trump, Abe, Merkel, Jhonson, Macron, Conte i Trudeau es reuniran per parlar de la reducció de les desigualtats o  la justícia climàtica, quan en realitat estan fent el contrari. Aquests Estats cada cop desenvolupen polítiques més guerreres, antiecològiques, racistes, masclistes i antisocials. Totes aquestes polítiques són anti-obreres, perquè són les treballadores les que moren a les guerres, les que pateixen el racisme, el masclisme, les que viuen a les zones més contaminades del planeta i les que veuen com la globalització neoliberal només ha servit per rebaixar les condicions laborals i retallar els serveis públics.

Com ha passat sempre, allà on van opressors i explotadors, allà s’organitza la resistència. Del 21 al 25 d’agost a Euskal Herria es desenvoluparà una cimera popular on es debatrà sobre alternatives (21 al 23) i també es realitzaran mobilitzacions (24 i 25). Quan fa 20 anys de la batalla de Seattle on ecologistes i sindicalistes es van unir per deixar ben clar que la globalització neoliberal era progrés pels rics i misèria per a la gent treballadora i camperola, recuperar aquell esperit és molt necessari.

Programa:

https://alternativesg7.org/index.php/es/el-programa/