Comissió UE: lliurament de manifest

Aquest matí de dimarts 10 de desembre, Dia Internacional dels Drets Humans la IAC ens hem afegit a la convocatòria de la Plataforma Aturem la Llei Aragonés d’una concentració i lectura del manifest davant de la seu de la Delegació de la Comissió de la UE (Passeig de Gracia 90 de Barcelona, davant La Pedrera) per a denunciar novament l’agressió tan greu com premeditada que suposa la Llei Aragonès a la nostra sanitat, educació, i tots els serveis socials convertits en objecte de desig dels mercats.

A la concentració hi han assistit representants dels diferents moviments socials i sindicats que conformem la Plataforma Aturem la Llei Aragonès i s’ha fet atenció als mitjans de comunicació presents. Després de la lectura del manifest se n’ha fet lliurament a la Delegació de la Comissió de la UE a Barcelona.