Avui: mobilitzacions

La IAC dona suport a la vaga general convocada a Euskal Herria contra precarietat de les pensions, per derogar les retallades dels últims anys i eliminar el treball precari.

Des del sindicalisme combatiu, de forma unitària, convoquem avui jornada de mobilització.

MOBILITZACIONS Barcelona 30 de gener:

  • 11h Passeig de Gràcia/Aragó
  • 18:30 jardinets de Gràcia (Passeig de Gràcia/Diagonal)

El sindicalisme alternatiu català conflueix en demanar unes pensions públiques dignes, la derogació de les reformes laborals i la regulació dels preus de l’habitatge, ens unim per reclamar mesures que millorin la qualitat de vida de les treballadores. Pensions públiques dignes, la derogació de les reformes laborals, i la regulació dels preus de l’habitatge.  IAC, CGT, CNT, CoBas, COS i Solidaritat Obrera, comencen un cicle de lluita per tal de recuperar drets, llibertats i millores laborals.

30G: unió sindical per unes pensions dignes