Xerrada 1r Maig

1r de maig de 2020

La prohibició pel ministre espanyol Fernando Grande-Marlaska no ha permès, a la plaça sant Jaume de Barcelona, la concentració simbòlica de commemoració de la diada reivindicativa del 1r de maig organitzada des de la IAC i el sindicalisme alternatiu i les organitzacions afins. En substitució de la mobilització censurada, les mateixes entitats convocants, han organitzat una xerrada on line emèsa en streaming. La xerrada es pot recuperar al canal Youtube de moixelgos.produccions.

La xerrada ha tractatat els temes:

  • Història del 1r de maig
  • Actual situació de la classe treballadora a Catalunya amb la pandèmia mundial
  • Pla de xoc contra la Covid19
  • Actual repressió social, política i sindical
  • El futur del sindicalisme alternatiu i combatiu

Entitats organitzants: CGT-ensenyament, COS, FAPAC, Grup sanitat Tarragona, IAC, Lluita internacionalista, Marea bàsica, Marea pensionista, Marxes de la dignitat, Papers per a tothom, Plataforma 3 d’octubre, Procés constituent, Sindicat de llogaters.