20S: la IAC participa de les mobilitzacions de la 3PO

Diumenge 20 de setembre, a les 12h, amb la participació activa de la IAC, la Plataforma 3 d’octubre contra la repressió i en defensa de les llibertats, ha fet una concentració i roda de premsa de commemoració del 3r aniversari de la mobilització espontània en defensa de les institucions pròpies a davant l’antiga conselleria d’economia de la Rambla Catalunya.

La Plataforma ha anunciat l’inici de campanya 3 d’octubre, SEGUIM LA LLUITA! que te per objectiu acabar amb l’onada de repressió social que estem patint al nostre país.

Han intervingut Cóncep Miró, Marc Casanovas, Meritxell Llorente, Antonio Baños, Xavier Antich i Jordi Pesarrodona

Des de la P3Oct es considera que cal una llei que tanqui el procés de repressió de l’estat (dels últims 10 anys) i que marqui el camí per a que les persones puguin exercir el seus drets democràtics a decidir-ho tot: tant des de la forma bàsica de l’estat; com els seus límits territorials; com fins a la forma bàsica de govern, monarquia o república, i que reconegui el dret d’autodeterminació de tots els pobles d’Europa i de tot el món (+info).