Condemnem les noves repressions

Des de la IAC condemnem els fets repressius d’ahir 28 d’octubre. Les detencions realitzades per ordre de la judicatura espanyola son un pas més en l’escalada repressiva contra els drets polítics absolutament intolerable. El nom d’Operación Volkhov, de referencies nazis, triat per la Guardia Civil, suposa una apologia del feixisme de la qual s’han d’exigir responsabilitats penals i polítiques.

El dia d’ahir també va incloure una actuació dels antiavalots, en el desallotjament de la Casa Buenos Aires de Vallvidrera, que suposa una nova col·laboració dels Mossos d’esquadra en el procés repressiu; exigim responsabilitats al govern de la Generalitat en aquest nou atac als drets de mobilització i protesta.

D’altra banda, rebutgem les limitacions als drets fonamentals amb els que s’està abordant la gestió de la pandèmia; les mesures de lluita contra la COVID-19 han de ser sanitàries. Rebutgem la imposició de mesures repressives com a forma de fer front a una crisis sanitària: necessitem més sanitat i menys repressió.