Celebració del IV Congrés de la IAC

Els propers dies 6, 7 i 8 de maig de 2022 la IAC (Intersindical Alternativa de Catalunya), formada pels sindicats: CATAC-CTS/IAC, USTEC-STES-IAC, IAC-CATAC, CAU-IAC i FTC-IAC, celebrem el nostre IV Congrés Confederal a Lloret de Mar

Aquest IV congrés serà presencial i està previst que aplegui 240 persones delegades sindicals en representació de tots els sindicats que integrem la IAC, i 30 persones convidades d’altres sindicats i moviments socials amb els quals compartim lluita i relacions internacionals estables.

La IAC som una confederació intersindical que vam néixer l’any 1997 com un projecte de sindicalisme alternatiu amb vocació d’esdevenir un referent de tot el sindicalisme autònom i alternatiu a Catalunya. La defensa d’un marc de relacions laborals català que permeti apropar les negociacions al conjunt de la gent treballadora de Catalunya és present des de la fundació de la IAC i al llarg d’aquests gairebé 25 anys d’història.

Al llarg d’aquests tres dies volem fer un debat ampli i obert per reforçar durant els propers anys la nostra lluita. Entre tots i totes decidim i volem millorar les condicions de treball i de vida dels treballadors i treballadores, i, en definitiva, caminar cap a una societat més justa i solidària. Per això el lema congressual que hem triat aquest cop és “Som IAC: sindicalisme alternatiu i de classe”. Volem trobar-nos personalment i fer debats de manera presencial per créixer i construir el sindicalisme combatiu, alternatiu i de classe. Consolidar la tasca del sindicalisme on som majoritaris i créixer en altres sectors serà l’objectiu d’aquest congrés. Creixem per avançar i donar resposta a la crisi laboral, social, econòmica i mediambiental.

El congrés s’iniciarà divendres 6 de maig a les 18 h i n’està prevista la cloenda diumenge 8 de maig a les 13 h.

CARTELL DEL CONGRÉS

Utilitzarem els hashtags a xarxes:

#SomIAC
#IVCongresIAC