23J, d’esquerres i per l’autodeterminació

Davant de les eleccions a les “Cortes españolas” convocades pel proper 23 de juliol el Secretariat nacional confederal de la IAC, reunit el 4 de juliol, s’ha manifestat a favor de demanar el vot, i mobilitzar-se, per allò que ens és propi com a organització: les polítiques d’esquerres i el dret a l’autodeterminació.

L’ofensiva de les dretes espanyolistes, extremes o no, ens situa en un moment de gran dificultat en la preservació dels nostres drets, tant individuals com col·lectius, qüestionant els drets econòmics, socials i culturals, els drets dels les persones migrants, els drets de les dones, els drets sexuals i reproductius, el dret a l’habitatge, a la sanitat/salut i l’educació… Tot això ens obliga, a totes les persones demòcrates, a mobilitzar-nos en aquestes eleccions per lliurar el nostre vot a aquelles candidatures que puguin defensar millor les nostres llibertats.

Però aquesta situació no ha de servir, de cap de les maneres, per justificar com a “els menys dolents” alguns dels responsables de les accions antidemocràtiques contra les nostres gents, hem de votar:

  • Hem de votar contra els partits del 155 i de la segona restauració borbònica, hem de votar contra els partits monàrquics: la monàrquica és una il·legitimitat històrica en si mateixa.
  • Hem de votar contra els partits de la reforma laboral, i els que l’han mantingut fins ara.
  • Hem de votar contra els partits de la repressió i els de la llei mordaza, mantinguda pel gobierno más progresista de la historia.
  • Hem de votar contra el partit que assassina migrants a les tanques frontereres, i els que permeten que s’ofeguin al mar.
  • Hem de votar contra els partits que mantenen sistemes judicials i repressors per perseguir les dissidències.
  • Hem de votar contra els partits que mantenen policies agressores que agredeixen les militàncies i posen traves al dret de protesta.
  • Per a que es mengi cada dia, hem de votar. Per tenir dret a un habitatge i a una sanitat pública i de qualitat, per una escola pública, de qualitat i integradora, i per una universitat al servei de tota la societat.
  • Hem de votar per posar de relleu la voluntat republicana del nostre poble expressada a les urnes el primer d’octubre 2017.
  • Hem de votar en memòria de totes aquelles persones que han mort i viscut en defensa dels nostres drets, per a que no regurgitin a les seves tombes, ni a les cunetas, ni als nínxols de Cuelgamuros; pels afusellats a les tàpies, per no oblidar les violacions, per les persones torturades i els que han patit presó; per a que no tornin els de les  bales, ni de goma ni de plom!

Tal i com hem omplert els carrers omplim les urnes de vots a les llibertats, ofeguem el neofeixisme, els neo-con i les pseudo-esquerres de vots per la llibertat.

Guanyem altra vegada la llibertat des de les urnes, una vegada més i tantes com calgui.