Acció formativa jubilacions i pensions

Ahir, 19 de juliol, es va celebrar l’acció formativa per a delegats/des de la IAC, a la masia de Can Fulló (Maresme), organitzada per la FTC-IAC.

La jornada va comptar amb l’assistència d’una cinquantena de persones, dels sindicats integrats en la confederació de la IAC. El programa va incloure formació en jubilacions, les incapacitats temporals i els tràmits amb la ICAM (Institut català d’avaluacions mèdiques).

La formació va ser dirigida per Miguel Arenas, advocat del Col·lectiu Ronda, especialista en Seguretat social, prestacions públiques (jubilacions, incapacitat permanent, mort i supervivència), prestacions privades (plans de pensions, millores de conveni, etc.) i responsabilitat empresarial (accidents i malalties professionals). M. Arenas te, també, experiència formativa com a professor a la UAB i la UPF.

La Masia de Can Fulló és una espai de treball i lleure obert a les entitats i organitzacions afins al Col·lectiu Ronda, preparat per a assembles, reunions i formació; és un instrument per a la tasca social i formativa en profit dels moviments socials i el cooperativisme.

Aquesta formació te per a objectiu la millora de l’assessorament que les delegades i dels delegats sindicals de la IAC fan a les persones treballadores dels àmbits dels respectius sindicats de la confederació IAC.