#19oAturemlaLleiAragonès

La IAC segueix present en la campanya contra la Llei de Contractes de Serveis a les Persones, promoguda des d’ERC i el govern de la Generalitat, que es coordina des de la Plataforma Aturem la Llei Aragonès. La IAC serà present en la manifestació que convoca la Plataforma, el dissabte 19 d’octubre, al centre de Barcelona, per protestar contra la seva possible aprovació. La manifestació començarà a les 17h al Departament d’Economia i te previst arribar a la Plaça Sant Jaume.

La IAC ja va participar en la presentació de la Plataforma del passat 17 de setembre, amb una roda de premsa i una performance organitzada per la cinquantena d’entitats que composen la plataforma.

La IAC està participant, també, en xerrades informatives pel territori respecte al que pot significar l’aprovació d’aquesta llei, que permetrà l’externalització de serveis bàsics de l’àmbit educatiu, sanitari i social que garanteixen drets fonamentals.

La IAC ha col·laborat també amb el vídeo-spot promocional de convocatòria de la manifestació del proper dissabte 19 d’octubre.